הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חבילת ספגטי
2 שיני שום כתושות
עגבניה גדולה קלופה וקצוצה
קופסת טונה משומרת מסוננת(עדיף בשמן , אך אפשר גם במים)
2 כפות מיץ לימון
קליפה מגוררת מחצי לימון
מלח פלפל
5 עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי ע"פ הוראות היצרן.
מטגנים בשמן זית את השום מוסיפים את העגבניות . לאחר חצי דקה מוסיפים את הטונה, מערבבים, מוסיפים את הלימון וקליפת הלימון, את המלח פלפל ואת הבזיליקום.
מסננים את הספגטי שמים בקערה ,שופכים את הרוטב החם ומערבבים בעדינות .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
