חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי עם סלאמי ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב לפסטה עם נקיק או נקניקיות brעם ובלי שמנת
ספגטי עם סלאמי ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב לפסטה עם נקיק או נקניקיות brעם ובלי שמנת
הוראות הכנה
מרכיבים
2. כפות שמן זית
1. בצל גדול קצוץ
2. שיני שום מעוכות
150 גר' סלאמי חריף פרוס,חתוך לרצועות
2. פלפלים אדומים קצוצים
830 גר' עגבניות מרוסקות משומרות
1/2 כוס יין לבן יבש
500 גר' ספגטי
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת, מוסיפים בצל ,שום וסלאמי ומאדים במשך 5 דקות,מוסיפים פלפל, מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ויין לבן יבש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשהמחבת מכוסה במשך 15 דקות. או עד שהנוזל מצטמצם והרוטב מסמיך.
מבשלים ספגטי.
מערבבים את הספגטי המבושל עם הרוטב.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון