הוראות הכנה
מרכיבים
2. כפות שמן זית
1. בצל גדול קצוץ
2. שיני שום מעוכות
150 גר' סלאמי חריף פרוס,חתוך לרצועות
2. פלפלים אדומים קצוצים
830 גר' עגבניות מרוסקות משומרות
1/2 כוס יין לבן יבש
500 גר' ספגטי
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת, מוסיפים בצל ,שום וסלאמי ומאדים במשך 5 דקות,מוסיפים פלפל, מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ויין לבן יבש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשהמחבת מכוסה במשך 15 דקות. או עד שהנוזל מצטמצם והרוטב מסמיך.
מבשלים ספגטי.
מערבבים את הספגטי המבושל עם הרוטב.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
