חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי עם קלאמרי וצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי עם קלאמרי וצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קלאמרי מנוקה
500 גרם פסטה
2 כפות שמן זית
1 כרישה קצוצה
3 שיני שום כתוש
1-2 כפיות צ'ילי קצוץ
½ כפית פפריקה
425 גרם עגבניות מרוסקות משומרות
½ כוס ציר דגים
כף בזיליקום טרי קצוץ
כף מרווה קצוץ טרי
כפית זעתר קצוץ טרי
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומפסיקים בישול במים קרים.
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הכרישה לטיגון במשך 2 דקות.
מוסיפים את השום ובוחשים במשך דקה על אש נמוכה.
מוסיפים את הצ'ילי , התבלינים , העגבניות , ציר הדגים ועשבי התיבול.
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה ומבשלים כ 5 דקות
מוסיפים את הקלמארי ומבשלים 5-10 דקות עד שהקלמארי רך
מוסיפים את תוכן המחבת לפסטה ומגישים.
מגיש: davids
מקור: ספר פסטה
שתף את המתכון