הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג ספגטי
4 פילטים של אנשובי קצוצים
2 כוסות יין אדום
½ כוס גבינת פקורינו מגוררת
צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה דק
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק
3 פלפלוני צ'ילי מיובשים, מעוכים
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי במי מלח עד לרמת "אל-דנטה" (בין7 ל-9 דקות). במחבת רחבה אחרת מחממים את שמן הזית. מוסיפים את השום, האנשובי והצ'ילי ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את הספגטי למחבת ומערבבים היטב יחד. מוסיפים את היין האדום ומבשלים יחד עד שהפסטה מוכנה. מוסיפים את הפטרוזיליה והגבינה, מערבבים היטב, מסירים מהאש ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף דיוויד רוקו
שתף את המתכון
