הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק''ג קמח רגיל
3 כפות שטוחות שמרים יבשים
1 כף קוניאק
1 כף מלח שטוחה
3.1/2 כוסות מים פושרים
2 שקיות סוכר וניל
4 כפות סוכר
שמן לטיגון
סירופ אטר:
2 כוסות סוכר
2 חב' סוכר וניל
3/4 כוס מים
טיפות מי זהר
אופן ההכנה
ללוש במיקסר את את כל החומרים. ולהניח בצד לתפיחה במשך שעתיים להרתיח השמן. להרטיב הידיים לקחת מעט מהבלילה וליצור מהבצק סופגניה עם חור באמצע לטגן עד שיזהיב - ישחים
ניתן לפזר סירופ אטר או אבקת סוכר כל אחד מה שהוא אוהב.
להכנת סירופ אטר:
לבשל הכל על אש קטנה.
לפזר על הספנג כשהם קרים
בהצלחה ולבריאות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
