הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג ספריבס לבן טרי
חצי כוס שמן זית
1 בקבוק רוטב ברביקיו (מוכן או ביתי)
חצי כוס דבש
6 שיני שום קצוצות
2 ענפי טרגון קצוצים
3 כפות מלח ים אטלנטי
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
אופן ההכנה
סוגרים את נתחי הספריבס עם שמן זית במחבת עד לקבלת גוון שחום משני הצדדים. מניחים את הספריבס בתבנית אפייה. מערבבים היטב את רוטב הברביקיו, הדבש, השום, הטרגון, המלח והפלפל. מניחים בעזרת כף שכבה נאה על כל נתח של ספריבס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-210 מעלות טורבו למשך שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון
