הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה עוף
1 ביצה
1 חלמון
2 כפות קמח
שמן
אופן ההכנה
פורסים את הבשר ל- 4 פרוסות בעובי 1 ס"מ. מכל פרוסה חותכים רצועות ברוחב של 1 ס"מ (יוצא 9 רצועות מכל פרוסה). להכין בלילה מקמח,הביצה והחלמון ולהוסיף מעט מאוד מים כדי שהבלילה תשאר סמיכה.טובלים כל רצועה בבלילה. מרימים בעזרת מזלג ומניחים על המחבת בצורת קשת.מטגנים משני הצדדים בשמן חם. לאחר הטיגון מסדרים את הרצועות על צלחת מרופדת הנייר סופג. מגישים עם רוטבים שונים: רוטב טרטר ועוד
מגיש:
מקור: אביבה גולדמן
שתף את המתכון
