חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניה ממולאה בשקשוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגבניה ממולאה בשקשוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות מרוקנות (שומרים את הכיפה)
4 ביצים
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
1 כף קטשופ
מעט גבינה צהובה מגוררת
מלח
פלפל שחור
חצי כפית פפריקה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את הפלפל הירוק ומטגנים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את הפפריקה, מעט מלח ופלפל, את העגבניה הקצוצה ואת הקטשופ ומבשלים יחד כעשר דקות. מדי פעם מערבבים.
מניחים מעט מהתערובת בתחתיתה של כל עגבניה. שוברים פנימה ביצה אחת לכל עגבניה. זורים מעל מעט גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשר דקות.
מגישים חם ליד שארית הרוטב.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון