הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות מרוקנות (שומרים את הכיפה)
4 ביצים
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
1 כף קטשופ
מעט גבינה צהובה מגוררת
מלח
פלפל שחור
חצי כפית פפריקה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את הפלפל הירוק ומטגנים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את הפפריקה, מעט מלח ופלפל, את העגבניה הקצוצה ואת הקטשופ ומבשלים יחד כעשר דקות. מדי פעם מערבבים.
מניחים מעט מהתערובת בתחתיתה של כל עגבניה. שוברים פנימה ביצה אחת לכל עגבניה. זורים מעל מעט גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשר דקות.
מגישים חם ליד שארית הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
