הוראות הכנה
מרכיבים
1כוס שמן
1כוס סוכר
1שמנת חמוצה
1כוס שוקולית
1כוס קמח
1כפית אפקת אפיה
לציפויי
1שמנת מתוקה 120 מ"ל
1 שוקולד מריר 100 גרם
דובדבנים לקישוט
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170°c.
טורפים בקערה , שמן-ביצים-שמנת חמוצה-שוקולית-סוכר
מוסיפים בהדרגה את הקמח ואפקת האפיה, עד לתערובת אחידה.
משמנים תבנית עגולה בקוטר של 26 ס"מ ויוצקים לתוכה את העוגה . אופים כ- 40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש
מצננים
הציפויי:
מרתיחים את קצפת המתוקה עם שוקולד וממיסים על להבה נמוכה.
מצפים את העוגה בציפויי ומקשטים עם דובדבנים
מגיש:
מקור: ישראלי
שתף את המתכון
