הוראות הכנה
מרכיבים
1 1/3 כוסות קמח אוסם
2/3 כוס שמן
2/3 כוס קקאו לאפיה
1 כוס מים קרים מהברז
4 ביצים
1 שקית וניל
1/2 שקית אבקת אפיה
1 3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
להפריד חלמון (צהוב) וחלבון (לבן)
להקציף חלבון + סוכר עד לקבלת קצפת לבנה ולהניח בצד.
לערבב את כל המצרכים הנותרים יחד + החלמון שנשאר.
להוסיף את הקצפת הלבנה בתנועות עטיפה (סביב) לעיסה החומה.
לשמן תבנית עגולה/ מרובעת בינונית ולאפות בחום בינוני כ- 160 מע' ולבדוק לאחר 45 דק'
ציפוי שוקולד
1/4 חמאה
100 גר' שוקולד מריר
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר גדושות
1/2 כוס מים/ חלב
הכל על אש נמוכה ולערבב מידי פעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
