הוראות הכנה
מרכיבים
5-ביצים מס' 1
200-גרם מרגרינה מומסת ומצוננת
1-כוס מיץ תפוזים{עדיפות לסחוט טרי}
1-כוס סוכר
2.1/4-כוסות קמח תופח
2-מיכלי שמנת מתוקה
6-כפיות אבקת סוכר
6-כפיות פודינג וניל
אופן ההכנה
להפריד את הביצים.להוסיף את החלבונים לקערת מערבל ולטרוף כחצי דקה במהירות בינונית
להגביר מהירות עד למקסימום ולהמשיך לטרוף עוד כשתי דקות.
להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיף לטרוף עוד 5 דקות, עד שהקצף יציב.
להוריד שוב את דרגת המהירות לבינונית ולהוסיף את המרגרינה המומסת,את המיץ את החלמונים וקמח בהדרגה ולהמשיך ללערבב עוד כחצי דקה.
לחמם תנור אפיה ל-180 מעלות,לרפד תבנית מלבנית {מתאים לתבניות של תנורי אפיה}בנייר אפיה,לשמן מעט ולצקת את הבלילה.לאפות כ-25 דקות.לצנן.
הכנת קרם
----------
להוסיף לשמנת המתוקה אבקת סוכר ופודינג וניל ולהקציף עד שמתקבל קרם יציב.
כשהעוגה מצוננת,בעזרת כוס לחתוך עיגולים וכל עיגול לחתוך לחצי.למרוח קרם באמצע,לסגור
עם החצי השני ולמרוח שוב קרם מעל ומעט בצדדים.לפורר לפירורים את שאריות העוגה שעל התבנית ולגלגל את העוגה מלאה בקרם בתוך הפירורים עד לכיסוי של כל הצדדים.
לארוח מומלץ להוסיף מעל דובדבן או תות שדה ליופי.
בהנאה.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון
