הוראות הכנה
מרכיבים
1 גבינה לבנה 3%
½ כוס קורנפלור
½ כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 לימון
5 ביצים
אינסטנט פודינג וניל
1שמנת חמוצה 9%
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C.
לוקחים שתי קערות ומפרדים את הביצים. החלמונים שמים בקערה אחת ואת חלבונים שמים בקערה השניה. מוסיפים לחלמונים את הקורנפלור, השמנת החמוצה , ½ כוס סוכר ואת אבקת סוכר הווניל ומערבבים. או מקציפים. חלבונים , מקציפים ולאט לאט מוסיפים את הגבינה הלבנה והאינסטנט פודינג. מעבירים את התערובת עם גבינה לקערה של שמנת מערבבים בעדינות . לוקחים תבנית פיירקס ( או חד פעמית , או מה שיש)
אופים 20 דק' בחום 180°C מורידים ל 100°C וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.
שהעוגה אפויה , משאירים בתנור כבוי ½ שעה ומוציאים.
אם רוצים אפשר לקשט בקצפת של " ריצ" או סירופ "מייפל".
בתאבון !
מגיש:
מקור: פשוט אוהבת לבשל
שתף את המתכון
