חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות בייגלה פרמזן של קרין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות בייגלה פרמזן של קרין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
חצי שקית שמרית (25 גרם)
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
2 חבילות מרגרינה מומסת, פושרת (400 גרם)
¼1 כוסות מים (300 מ"ל)
1 כף מלח
לציפוי
ביצה טרופה עם כף מים
מלח גס
שומשום
אופן ההכנה
1. בקערה גדולה שמים קמח ופרמזן מגוררת ומערבבים לתוכו את השמרים ואבקת האפייה.
2. מוסיפים מרגרינה מומסת, מים ומלח ולשים רק עד לקבלת בצק אחיד (לישת יתר תפגע במרקם העוגיות). מניחים בצד לשעה מנוחה.
3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
4. מגלגלים פיסות מהבצק לגלילים ארוכים בעובי 1 ס"מ ומעצבים לצורת בייגל'ה. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. מברישים בביצה ומפזרים מלח גס ו/או שומשום.
6. אופים (ללא התפחה נוספת) כ-25 דקות, עד להזהבה.
7. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מגיש: רעות טל
מקור:
שתף את המתכון