הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת מרגרינה מומסת
1 גבינה לבנה 9% / 5% (לפרווה אפשר להחליף בשמנת צמחית מוקצפת)
2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + אבקת אפייה)
½1 כוסות סוכר
מעט תמצית וניל
3 ביצים
250 גרם אגוזי מלך
סירופ מייפל
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה.
2. שוברים קצת אגוזים ומפזרים למעלה.
3. אופים כ- 40 דקות בחום בינוני עד שהעוגה שחומה למעלה.
מוציאים מיד מהתנור.
4. דוקרים עם סכין הרבה דקירות בעוגה ומפזרים למעלה על פני כל העוגה סירופ מייפל בנדיבות.
5. מקררים ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
