הוראות הכנה
מרכיבים
1 מיכל קצפת ריץ'
1 כף לימון
1 חבילה מרגרינה
1/4 1 כוסות סוכר
3 ביצים
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזים קצוצים גס
1 כף קינמון
אופן ההכנה
מקציפים את הקצפת עם הלימון.
מעבדים במיקסר את המרגרינה ו-1 כוס סוכר, להוסיף ביצים , קמח, אבקת אפיה ותמצית וניל
לערבב היטב. לקפל את הקצפת בעדינות לתערובת.
יוצקים חצי מהתערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה. בקערית נפרדת מערבבים את יתרת הסוכר
עם האגוזים והקינמון מפזרים חצי מהכמות על הבצק שבתבנית.
יוצקים מעל את יתרת הבצק ומפזרים מעל את יתרת האגוזים.
אופים כ-40 דקות בחום בינוני-נמוך 160 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
