חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים ושוקולד " הילטון לוס אנגלס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נהדרת נימצאת ב10 העוגות המובילות ברשת המלונות בוצעה ע"י השף קונדיטור brטים ברנדשטיין !! br
עוגת אגוזים ושוקולד " הילטון לוס אנגלס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נהדרת נימצאת ב10 העוגות המובילות ברשת המלונות בוצעה ע"י השף קונדיטור brטים ברנדשטיין !! br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:250 גרם חמאה , חצי כוס סוכר ,3 כוסות קמח מנופה היטב , 15 גרם שמרים [ כף]
4 כפות שמנת, ביצה , רבע כפית מלח.
למילוי: 300 גרם אגוזים טחונים [ תערובת של לוז , פקאן , מלך ,קשיו]
300 גרם סוכר , קונפיטורה מימש או ריבה לפחות 2 כוסות
לציפוי שיכבה עליונה : 200 גרם שוקולד מריר , 30 גרם חמאה
לזיגוג העוגה : 200 גרם שוקולד מריר , חצי כוס מים , חצי כוס סוכר , 2 כפות קקאו
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הבצק בקערת עירבוב מוסיפים את השמרים עם מעט מהסוכר
ולשים בידים לקבלת בצק רך וחלק .
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ומרדדים את החלק הראשון לגודל תבנית תנור רגילה
[ בדרך כלל תבנית 40 * 40 ] משמנים את התבנית ושמים את הבצק מורחים את הקונפיטורה
על הבצק מפזרים מעל אגוזים , מרדדים עלה נוסף מניחים מעל מורחים בקונפיטורה מפזרים
אגוזים ומרדדים את העלה השלישי שמים מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
למשך כ 30 דקות עד הזהבה
מוצאים מהתנור מצננים ומכינים את הזיגוג:
בסיר קטן ממיסים את הסוכר על אש קטנה מוסיפים את השוקולד ומערבבים מוסיפים את הקקאו מערבבים היטב עד שהתערובת מסמיכה מורחים על העוגה
חותכים לחתיכות מרבעות ומגישים בצלחת מקושטת ברוטב וניל
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון