חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים ושוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טורט מיוחדת לפסח. שלוב של שוקולד ואגוזים במרקם אוורירי.
עוגת אגוזים ושוקולד לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טורט מיוחדת לפסח. שלוב של שוקולד ואגוזים במרקם אוורירי.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
1 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר מגורד דק
200 גרם אגוזים (פקאן או דומה) טחונים גס
4 כפות קמח מצה מנופה
4 כפות קורנפלור
תבנית קפיצית 28 ס"מ משומנת.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 180°C (מצב טורבו).
להקציף חלבונים (בטמפרטורת החדר) לקצף בינוני, להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף עד קבלת קצף יציב וקשה. בכלי נפרד, לטרוף את החלמונים ולהוסיף לקצף, תוך קיפול ולערבב לתערובת אחידה. בכלי נפרד לערבב את השוקולד עם האגוזים , קמח המצה והקורנפלור לתערובת יבשה. לאחד, תוך קיפול את תערובת הקצף והתערובת היבשה ולערבב בעדינות עד שהתערובת המשותפת אחידה.
לצקת את התערובת לתבנית המשומנת, לישר פני השטח במרית פלסטית ולאפות ב-180°C (מצב טורבו)- 35 דקות.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: שולה לבני
שתף את המתכון