חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים ושוקולד מריר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת לפסח מאד מוצלחת וגבוהה קלה להכנה וטעימה מאד brזו העוגה המשפחתית שלנו נאפית בכל שנה.
עוגת אגוזים ושוקולד מריר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת לפסח מאד מוצלחת וגבוהה קלה להכנה וטעימה מאד brזו העוגה המשפחתית שלנו נאפית בכל שנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוס סוכר
5 -6 ביצים
100 שוקןלד מריר מגורד
100 אגוזי מלך טחונים
2 כפות קמח מצה
לקרם:
4 כפות קקאו
4 כפות סוכר
4 כפות מים
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
מפרידים חלבונים מחלמונים. את החלבונים מקציפים לקצף עם ¼1 כוס הסוכר.
את החלמונים שמים בקערה נפרדת. בקערה שלישית מערבבים את הקמח מצה ושוקולד מריר המגורד עם האגוזים הטחונים.
אל הקצף מוסיפים ,בתנועת קיפול, את החלמונים ולאחר מכן את תערובת קמח המצה.
משמנים תבנית אפייה (קוטר 26 ס"מ) ואופים בחם של 160 מעלות צלסיוס, 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
לציפוי העוגה :בוחשים בסיר על האש את הקקאו הסוכר והמים מביאים לרתיחה מסירים
ומערבבים את המרגרינה עד לקבלת קרם חלק. יוצקים על העוגה בעודה חמה.
בתאבון וחג שמח!
מגיש: רותם דבי
מקור: נעמה אחותי
שתף את המתכון