הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוס סוכר
5 -6 ביצים
100 שוקןלד מריר מגורד
100 אגוזי מלך טחונים
2 כפות קמח מצה
לקרם:
4 כפות קקאו
4 כפות סוכר
4 כפות מים
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
מפרידים חלבונים מחלמונים. את החלבונים מקציפים לקצף עם ¼1 כוס הסוכר.
את החלמונים שמים בקערה נפרדת. בקערה שלישית מערבבים את הקמח מצה ושוקולד מריר המגורד עם האגוזים הטחונים.
אל הקצף מוסיפים ,בתנועת קיפול, את החלמונים ולאחר מכן את תערובת קמח המצה.
משמנים תבנית אפייה (קוטר 26 ס"מ) ואופים בחם של 160 מעלות צלסיוס, 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
לציפוי העוגה :בוחשים בסיר על האש את הקקאו הסוכר והמים מביאים לרתיחה מסירים
ומערבבים את המרגרינה עד לקבלת קרם חלק. יוצקים על העוגה בעודה חמה.
בתאבון וחג שמח!
מגיש:
מקור: נעמה אחותי
שתף את המתכון
