הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם אגוזי מלך טחונים
100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים טחונים
50 גרם אגוזי קשיו קצוצים דק
50 גרם שקדים מולבנים קצוצים דק
8 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים
4 כפות סוכר
2 כפות דבש
2 כפות קקאו
2 תפוח עץ גראנד מגורר בפומפיה בינונית ומושרה בכף מיץ לימון
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף קשה .
לערבב את הקקאו ,האגוזים ,ותפוח העץ המגורר .
להוסיף את החלמונים לקצף ולקפל היטב .
להוסיף את הקצף לתערובת האגוזים ולערבב בעדינות .
להעביר לתבנית 24 עגולה .
לאפות התנור החום נמוך [ 140 מעלות ] למשך כ 40 דקות עד שהקיסם יבש .
ניתן לצפות את העוגה בשוקולד , או קצפת , או אבקת סוכר .
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
