הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
4 ביצים
כוס סוכר
כוס קמח רגיל
שקית אבקת אפייה
100 גר' שוקולד מריר מגורר
כוס קוקוס
50 גר' אגוזים קצוצים גס
כוס שמן
לסירופ
1/2 כוס מים רתוחים
1/2 כוס יין מתוק (או ליקר, או פינה קולדה)
כף סוכר
לציפוי
מיכל שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר (להקציף יחד)
או: קרם שוקולד (שוקולד מריר + 2 כפות חלב + 50 גר' מרגרינה מומסים על הגז)
אופן ההכנה
לערבב במיקסר את כל מרכיבי העוגה לבצק אחיד. ולאפות בחום בינוני כ- 50 דקות.
כשהעוגה עדיין חמה - לצקת עליה בעדינות בעזרת כף את הסירופ.
לאחר שהעוגה התקררה מעט, לצפות בקצפת או בקרם שוקולד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
