הוראות הכנה
מרכיבים
פלחי אננס מקופסת שימורים
דובדבנים מסוכרים
2 כפות סוכר חום
מצרכים לבצק:
3 ביצים
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
בקערה לערבב יחד את המצרכים לבצק.
בתבנית אפיה מס' 26 להניח נייר אפיה. לשמן את הנייר ודפנות התבנית עם מרגרינה או חמאה
לפזר 2 כפות סוכר חום על תחתית התבנית, לסדר את פלחי האננס והדובדבנים.
מעל לצקת בזהירות את הבצק, לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-40 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
