הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (באורך 35 ס"מ):
150 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
4 ביצים
½2 כוסות קמח
¼ כפית קינמון
½ כפית סודה לשתייה
½ כפית אבקת אפייה
½1 כוסות רסק מבננות צהובות
½ כוס שוקולד צ'יפס או חבילת שוקולד מריר פרווה (אפשר עם אגוזים)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית.
3. בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד.
4. יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות או עד למבחן הקיסם
מגיש:
מקור: לחם ארז, שף קונדיטור רותה טויזר, גיליון 122
שתף את המתכון
