חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בננות ותפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת בננות ותפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפיות אבקת אפייה
2 ביצים, טרופות, קלות
3 בננות בשלות, מעוכות
כף דבש
½ כוס חלב דל שומן
70 גרם מרגרינה צימחית, מומסת
כפית קינמון טחון
2 כוסות קמח תופח
2 תפוחים, קלופים, מנוקים וחתוכים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני של 180°c. מברישים תבנית טבעת בקוטר 20 ס"מ במרגרינה מומסת. מנפים קחמ ושאר המרכיבים היבשים לקערה גדולה. יוצרים גומה במרכז.
2. מערבבים מרגרינה ודבש בסיר קטן. בוחשים על אש נמוכה עד שהמרגרינה נמסה והתערובת חלקה.
3. מוסיפים תערובת מרגרינה ותערובת ביצים וחלב בהדרגה לחומרים היבשים. בוחשים עד שהחומרים מתערבבים והתערובת חלקה. מוסיפים בננות ותפוחים.
4. מעבירים את התערובת לתבנית. מחליקים את פני השטח. אופים במשך 50 דקות או עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. משאירים את העוגה בתבנית במשך 10 דקות, ולאחר מכן הופכים על רשת ומניחים להתקרר. מגישים את העוגה כמו שהיא, או זורים עליה מעט אבקת סוכר.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון