חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בסבוסה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מתוקה אבל לא יותר מידי. עדינה וטעימה.
עוגת בסבוסה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מתוקה אבל לא יותר מידי. עדינה וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 2 כוסות סולת
- 6 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 2 כוסות מיץ תפוזים
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 2 כוסות שמן
- 2 כפיות תמצית שקדים
- לקישוט - שקדים מולבנים וקלופים
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
- לערבב את כל החומרים הרטובים ביחד.
- לערבב את כל החומרים היבשים ביחד.
- מאחדים את כל החומרים הרטובים עם היבשים לתערובת אחידה וחלקה.
- שופכים לתבנית אפיה ואופים בחום של 170-180°c למשך 30-40 דקות עד שהעוגה אפויה לגמרי.
- בזמן האפיה מכינים על האש את הסירופ שכולל מיץ תפוזים וסוכר לתערובת אחידה.
- ניתן להכפיל את כמות הסירופ עם רוצים עוגה רטובה יותר.
- בעוד העוגה האפויה חמה מוסיפים את הסירופ על העוגה ומקשטים עם שקדים לבנים קלופים ומקררים את העוגה.
- העוגה היא מתוקה אך לא יותר מדי. היא מעודנת וטעימה.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון