חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה בטעם שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשרוצים נורא שוקולד brכשרוצים איזה קינוח עשיר brהשילוב של גבינה ושוקולד יוצר טעם מיוחד ולא שגרתי brהחסרון שלה, הוא שצריך לחכות 24 שעות עד לטעימה הראשונה
עוגת גבינה בטעם שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשרוצים נורא שוקולד brכשרוצים איזה קינוח עשיר brהשילוב של גבינה ושוקולד יוצר טעם מיוחד ולא שגרתי brהחסרון שלה, הוא שצריך לחכות 24 שעות עד לטעימה הראשונה
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פתי-בר שוקולד
120 גרם חמאה מומסת
350 גרם שוקולד מריר משובח
750 גרם גבינת שמנת, אפשר גם גבינה 5%
200 גרם סוכר
3 ביצים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מערבלים ביחד את הביסקויטים עם החמאה ומשטחים את התערובת בתוך תבנית עגולה (26), ועל הדפנות שלה.
מערבבים במיקסר את הגבינה עם הסוכר.
ממיסים בסיר כפול את השוקולד ומוסיפים אותו לגבינה, ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הביצים, המלח ותמצית הוניל.
את כל התערובת יוצקים על תחתית הביסקויטים ואופים כשעה (אולי קצת יותר) בחום נמוך
(כ-150 מעלות), או עד למצב שכשהעוגה רוטטת ביציאתה מהתנור באופן שווה.
מצננים את העוגה כ-24 שעות לפני ההגשה.
הצעה להגשה: קישוט באבקת קקאו, או בשוקולית
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון