הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פתי-בר שוקולד
120 גרם חמאה מומסת
350 גרם שוקולד מריר משובח
750 גרם גבינת שמנת, אפשר גם גבינה 5%
200 גרם סוכר
3 ביצים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מערבלים ביחד את הביסקויטים עם החמאה ומשטחים את התערובת בתוך תבנית עגולה (26), ועל הדפנות שלה.
מערבבים במיקסר את הגבינה עם הסוכר.
ממיסים בסיר כפול את השוקולד ומוסיפים אותו לגבינה, ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הביצים, המלח ותמצית הוניל.
את כל התערובת יוצקים על תחתית הביסקויטים ואופים כשעה (אולי קצת יותר) בחום נמוך
(כ-150 מעלות), או עד למצב שכשהעוגה רוטטת ביציאתה מהתנור באופן שווה.
מצננים את העוגה כ-24 שעות לפני ההגשה.
הצעה להגשה: קישוט באבקת קקאו, או בשוקולית
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
