הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבצק:
100 גר´ חמאה
½ כוס סוכר
1 ביצה + 1 חלמון
½1 כוס קמח תופח
החומרים למלית:
4 ביצים
1 כף תמצית וניל
¼1 כוס סוכר
1 כף קמח
3 כפות קורנפלור
1 גביע שמנת חמוצה
¼ כוס חלב
2 קופס´ גבינה לבנה 9% (של 250 גר´)
החומרים לציפוי השוקולד:
½ כוס מים
½ כוס סוכר
100 גרם שוקולד מריר
½1 כפות קקאו
תבנית עגולה מס´ 26
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180°C )
לשים מחומרי הבצק בצק אחיד. משמנים את התבנית ומרפדים את התחתית ואת הדפנות בבצק. מערבבים במערבל במהירות גבוהה את הביצים השלמות עם כל הסוכר כ-7 דקות, עד שהתערובת מסמיכה. מערבבים עם יתר החומרים בבחישה בכף עץ. יוצקים על הבצק ואופים בחום בינוני כ-45 דקות. מקררים.
אופן הכנת הציפוי:
ממיסים את הסוכר במים תוך בישול על אש קטנה. מוסיפים 100 גר´ שוקולד
חתוך והקקאו ומערבבים עד שמסמיך. מצפים את העוגה גם מעל וגם מסביב.
מגיש:
מקור: מאגר מתכונים
שתף את המתכון
