הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1.5 כוס קמח אוסם.
0.75 כוס סוכר.
2 ביצים.
0.5 כוס שמן.
חבילת סוכר וניל.
3 כפות מים חמים.
למילוי:
3 חבילות גבינה 5%.
אשל.
קורט סוכר.
קליפת לימון מגורדת.
חבילת סוכר וניל.
2 ביצים.
2 כוסות קורנפלור.
אופן ההכנה
לבחוש את רכיבי הבצק עד קבלת עיסה.
לשטח 0.75 מהבצק בכלי פיירקס מוארך.
לבחוש את רכיבי המילוי ולצקת על הבצק שבתבנית.
את 0.25 הבצק לשטח מעל לגבינה.
לאפות בחום נמוך כשעה.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
