הוראות הכנה
מרכיבים
קבוצה א´:
2 גבינה לבנה 9% (אפשר גם 5%)
4 כפות לבן או שמנת חמוצה
4 כפות אינסטנט וניל
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
4 חלמונים
1 שקית סוכר וניל (בערך 3 כפיות)
קבוצה ב´:
4 חלבונים
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את קבוצה א´.
מקציפים את קבוצה ב´.
מערבבים את קבוצה א´ עם קבוצה ב´
מכניסים את העוגה לתנור, לשלב התחתון של התנור, בחום גבוה ל 10 דקות ואח"כ מנמיכים את חום התנור לחום נמוך (עד נמוך מאוד), לפחות לשעה.
לציפוי העוגה:
שמנת מתוקה
שארית האינסטנט וניל
½ כוס חלב
מקציפים ומורחים על העוגה (מומלץ יום למחרת).
מגיש:
מקור: מאגר מתכונים
שתף את המתכון
