חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ואגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השלוב בין טעמם העדין של האגסים למרקם החלק של הגבינה הוא פשוט מושלם. brאפשר גם להשתמש באגסים משומרים מקופסת שימורים- הם עובדים מצוין באפיה.
עוגת גבינה ואגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השלוב בין טעמם העדין של האגסים למרקם החלק של הגבינה הוא פשוט מושלם. brאפשר גם להשתמש באגסים משומרים מקופסת שימורים- הם עובדים מצוין באפיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות קמח תופח "אוסם"
100 גרם חמאה קרה בקוביות
½ כוס סוכר
1 ביצה
לצפוי:
1 קופסה (400 גרם) חצאי אגסים בסירופ
500 גרם גבינה 5%
2 ביצים
1 שמנת חמוצה 9%
1 כף תמצית וניל
1 כף קמח "אוסם"
½ כוס סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c .
שמים את הקמח, החמאה, הסוכר והביצה במעבד מזון ומעבדים לבצק פירורי. מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ (או לתבנית מלבנית), משטחים ומהדקים. אופים 25 דקות (180°c) עד להזהבה.
מסדרים על הבצק האפוי את חצאי האגסים עם החלק הקעור כלפי מעלה.
מערבבים את יתר חמרי הציפוי ויוצקים מעל לאגסים (התערובת צריכה לכסות אותם כמעט לגמרי).
אופים 45 דקות (180°c) עד שהעוגה מתייצבת.
מוציאים מן התנור, מצננים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: גיל חובב - מתכוני אוסם
שתף את המתכון