חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ופיצוחים מסוכרים " מעולה "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ופיצוחים מסוכרים " מעולה "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס העוגה :
כוס וחצי קמח
2 כפות סוכר
חצי כוס שקדים מולבנים
100 גרם חמאה
2 כפות מים
חומרים למלית :
500 גרם גבינה 9 אחוז
2 גבעי גבינת "נפוליאון" בטעם טבעי
גביע שמנת
שלשת רבעי כוס סוכר
גרידה מלימון אחד
מיכל שמנת מתוקה
כף סוכר
לציפוי :
150 גרם תערובת פיצוחים [ אגוזי מלך , גרעיני חמניה ,פקאן , שקדים מולבנים פרוסים וכ"ו]
6 כפות סוכר
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
לבסיס : מערבבים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עם להב מתכת עד קבלת כדור בצק .
מרפדים את התבנית בבצק, מחוררים במזלג ומכניסים למקרר למשך שעה .
למלית :
שמים את הגבינות והשמנת בקערה לעירבוב ומערבבים היטב מעבירים למסננת ומנקזים את הנוזלים במשך כשעה .
מחזירים לקערה מוסיפים את הסוכר וגרידת הלימון ומקציפים את הגבינות למשך כ 3 דקות עד קבלת מירקם קליל .
מקציפים את השמנת והסוכר לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת הגבינות .
אופים את הבסיס כ 20 דקות בחום של 180 מעלות ומצננים .
יוצקים את תערובת המילוי מעל לבסיס ומחזירים למקרר למשך 8 שעות
לציפוי :למחבת מחוממת מוסיפים את החמאה והפיצוחים והסוכר ומערבבים היטב עד המסת הסוכר מעבירים לנייר אפיה לצינון , מפרידים בעזרת הידיים, את הפיצוחים ומפזרים על העוגה .
מגישים קר
בתאבון!!
מגיש: עוזרד
מקור: אישי - אילתור ממספר מתכונים
שתף את המתכון