חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה וצימוקים ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי להכין את העוגה יום קודם ולצנן אותה במשך הלילה במקרר כדי שהטעמים ישתלבו זה בזה
עוגת גבינה וצימוקים ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי להכין את העוגה יום קודם ולצנן אותה במשך הלילה במקרר כדי שהטעמים ישתלבו זה בזה
הוראות הכנה
מרכיבים
75 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
75 גרם ביסקויטים
25 גרם קרקרים מחיטה מלאה
250 גרם גבינה לבנה 9%
4 כפות סוכר
2 לימונים
1 שמנת מתוקה
1 כוס צימוקים
אופן ההכנה
שוברים את השוקולד לתוך קערה המונחת מעל סיר מים רותחים.
מוסיפים את המחאה ובוחשים לאט עד שהם נמסים.
מסירים מהאש ומצננים.
מניחים את הביסקויטים והקרקרים בשקית פלסטיק ומועכים אותם בעזרת מערוך עד שהופכים לפירורים.
משמנים תבנית.
מערבבים את פירורי הביסקויטים בשוקולד ומפזרים את אתערובת על תחתית התבנית. מהדקים היטב ומניחים במקרר.
טורפים את הגבינה והסוכר לתערובת חלקה.
מגררים את קליפות הלימונים וסוחטים את המיץ.
מוסיפים את הקליפה ואת המיץ לתערובת הגבינה וטורפים היטב עד שהתערובת חלקה ואחידה.
מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת הגבינה.
מוסיפים את הצימוקים ויוצקים על הביסקויטים.
מצננים עד שהעוגה מתקשה.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון