חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ותפוחים משובחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קצת כבדה אך משובחת מאד
עוגת גבינה ותפוחים משובחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קצת כבדה אך משובחת מאד
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
250 גרם קמח
80 גרם שקדים טחונים
100 גרם סוכר
150 גרם חמאה
למילוי
קילו תפוחים, פרוסים דק
50 גרם סוכר
כפית קנמון
250 גרם גבינה
5 כפות דבש
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
לערבב חמרים יבשים, להוסיף חמאה וללוש לבצק פירורים.
לשטח 2/3 מהבצק בתבנית משומנת, ולשמור במקרר.
אופן הכנת המילוי:
לאדות על אש קטנה כ-5 דקות את התפוחים
לסנן את התפוחים, לשמור את הסירופ.
לערבב בקערה נפרדת: 250 גרם גבינה +5 כפות דבש+ 2 חלמונים.
להמיס במים 50 גרם קורנפלור, להוסיף לסירופ התפוחים, ולערבב עם הגבינה והקינמון.
הרכבה:
לשטח את התערובת על הבצק, לפזר מעל את התפוחים המאודים,
ומעל הכל לפזר את 1/3 הבצק הנותר (פירורים).
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-45 דקות.
עוגה קצת כבדה, אבל מאוד משובחת.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון