הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
11/4 ק"ג גבינה לבנה 5%
150 גרם אבקת סוכר
100 גרם קורנפלור
2 כפות פודינג וניל אינסטנט - (שקית שלמה)
6 ביצים - (מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים)
1/4 כוס חלב
מעט קליפת תפוז מגוררת
מעט קליפת לימון מגוררת
10 טיפות תמצית וניל
אופן ההכנה
1. במיקסר מערבבים היטב את כל החומרים (פרט לחלבונים) כ 15 דקות
2. מקציפים את חלבון הביצים ומקפלים פנימה ומערבבים היטב
3. יוצקים לתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל 145 מעלות למשך 35
דקות
מגישים חם
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון
