הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים
1 ק"ג גבינה 5% (אישית אני משתמשת בגבינה שמנה!!)
1 שמנת חמוצה
4 כפות קמח תפוחי אדמה
½ לימוi
½1כוס סוכר
אופן ההכנה
1. להקציף חלבונים עם סוכר.
2. לערבב את שאר המצרכים בקערה נפרדת (חלמונים, גבינה, שמנת, קמח ת. אדמה, מיץ הלימון).
3. לערבב את שתי התערובות בתנועות קיפול.
4. ליצוק לתבנית משומנת (תבנית גבוה כי העוגה תופחת מאוד).
5. לאפות 10 דקות בחום של 200 מעלות, ולהנמיך ל-175 מעלות ל-50 דקות נוספות.
6. לכבות את התנור ולתת לעוגה להתקרר בתו התנור.
ב ת א ב ו ן !!
מגיש:
מקור: ננטבחה של טלי
שתף את המתכון
