הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
5 כפיות גדושות אינסטנט פודינג וניל
6 כפיות גדושות קורנפלור
½ ק"ג גבינה לבנה 5%
100 גרם קוטג'
50 מ"ל שמנת חמוצה
1 גביע אקטימל תות
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם ¼ כוס סוכר לקצף יציב וקשה. מקציפים את החלמונים עם שאר הסוכר לקבלת קצף בהיר. מוסיפים את הגבינות, השמנת, האקטימל, הפודינג והקורנפלור ומערבבים ביחד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים את התערובת לקערה עם קצף החלבונים ומקפלים בעדינות לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מעבירים הכל לתבנית משומנת בקוטר 26 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170°c למשך כ-50 דקות.
מגישים קר או בטמפ' החדר עם ריבה וקצפת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
