הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם גבינה לבנה 5%
5 כפות סוכר
3 ביצים
2 כפות קמח
5 טבליות ממתיק מלאכותי (מומס ב- 2 כפות מים חמים)
10 ביסקוויטים - רצוי בטעם שוקולד מפוררים גס
12 ביסקוויטים - (לא משנה באיזה טעם) מפוררים דק
תרסיס שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש לחום של 180 מעלות.
משמנים תבנית קפיצית עגולה בקוטר של 22 ס"מ בתרסיס שמן ומפזרים מעל את פירורי הביסקוויטים שמפוררים דק.
בקערה מערבבים את הגבינה, סוכר, ממתיק מלאכותי, וקמח היטב. לאחר מכן מוסיפים לתערובת הבינה את הביצים בזו אחר זו. לתוך תערובת זו מקפלים בעדינות את פירורי הביסקוויטים המפוררים גס (אלו שבטעם שוקולד) ויוצקים את כל התערובת הזו לתבנית.
אופים שעה ו- 10 דקות, מצננים היטב ומגישים קר.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
