חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה מופלאה לאירוח מושלם - אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שמצליחה תמיד brמתכון מנצח brאם רוצים באמת להרשים את האורחים br
עוגת גבינה מופלאה לאירוח מושלם - אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שמצליחה תמיד brמתכון מנצח brאם רוצים באמת להרשים את האורחים br
הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית -
150 גרם ביסקוויט "פתי בר" מרוסק במעבד מזון לפירורים דקים
75 גרם "מחמאה" מומסת במיקרוגל
למלית -
1 ק"ג גבינה לאפייה
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
1 סוכר וניל
½ כוס שמנת מתוקה
5 ביצים
1 כף תמצית וניל
2 כפות קמח רגיל מנופה
100 גרם צימוקים (לא חובה)
ציפוי -
גביע שמנת חמוצה 150 מ"ל
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
אופן ההכנה
1. לערבב את ה"מחמאה" המומסת עם פירורי הביסקוויט ולשטח בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
2. לחמם תנור ל -170°c.
1. לערבב במערבל חשמלי במהירות נמוכה מאוד את הגבינה, הסוכר, אבקת ה"אינסטנט" וסוכר הוניל.
2. להוסיף את השמנת המתוקה ואת תמצית הוניל
3. להוסיף את הביצים אחת אחת
4. להוסיף את הקמח ולערבל עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים ונוזלית.
5. לצקת את תערובת הגבינה והביצים על תחתית פירורי הביסקוויט. אם רוצים להוסיף צימוקים/דובדבנים/פירות יבשים או כל תוספת אחרת, זה הזמן !!! להשקיע מעט את התוספת בתוך תערובת הגבינה בצורה אחידה ככל האפשר
6. להכניס לתנור למשך 15 דקות בדיוק
7. לאחר 15 דקות להנמיך את חום התנור ל -125°c ולהמשיך באפיה עוד ½1 שעות בדיוק.
8. לערבב את חומרי הציפוי ולשפוך על העוגה החמה ולהמשיך באפיה עוד 10 דקות
9. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתוכו עד לצינון מוחלט.
מגיש:
מקור: משופר
שתף את המתכון