הוראות הכנה
מרכיבים
2 גבינה לבנה 5%
1 גבינה לבנה 9%
1 אינסטנט וניל
1 שמנת מתוקה
כוס וחצי סוכר
3 כפות קמח אוסם
5 ביצים
אופן ההכנה
מפרידים בין החלבונים לחלמונים ב-2 קערות נפרדות
מקציפים חלבון (לבן) עם כוס סוכר
בקערה שניה מערבבים את החלמונים עם הגבינה + חצי כוס סוכר +
3 כפות קמח אוסם + כף אינסטנט וניל.
מאחדים את התערובות (קצף + גבינה)
מערבבים בזהירות ובתנועות עטיפה ע"מ לא לשבור את הקצף.
משמנים ומקמחים תבנית אפיה ושופכים את התערובת
אופים 10 דק' ב- 180 מע' ומורידים ל- 150 מע'
אופים 40 דק'
מוציאים ומקררים היטב מחוץ לתנור.
כשהעוגה קרה:
מקציפים שמנת מתוקה + 3 כפות סוכר + כוס ורבע חלב + יתר אינסטנט וניל
לקצף מוצק ומורחים מעל העוגה.
מקררים לפחות ל- 4 שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
