הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 וחצי כוסות קמח תופח
2 כפות סוכר
½ חב' מחמאה מומסת
לשכבת הגבינה:
½ כוס סוכר
3 ביצים
1 גבינה 5%
1 גבינה 9%
מעט תמצית וניל
לשכבת השמנת:
3 שמנת רגילה
1 סוכר וניל
2 כפות סוכר
תבנית עגולה משומנת
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הבצק (יוצא מפורר) ומשטחים בתבנית עגולה ומשומנת
2. מערבבים היטב את חומרי הגבינה ויוצקים על הבצק ואופים כ 40 דק' עד
שהעוגה מזהיבה
3. קצת לפני שהעוגה מוכנה מערבבים את חומרי השמנת וכשהעוגה צהובה
יוצקים מיד על העוגה, מכבים את התנור ומכניסים את העוגה לתנור לכל הלילה (למי שמכין בערב) בבוקר מכניסים את העוגה למקרר למס' שעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
