חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה נימוחה ללא תחתית אפויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה רכה ונימוחה (נמסה בפה ברכות) - מאד טעימה ולא מסובכת להכנה.
עוגת גבינה נימוחה ללא תחתית אפויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה רכה ונימוחה (נמסה בפה ברכות) - מאד טעימה ולא מסובכת להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
1+1/4 כוס סוכר
3 גביעי גבינה למריחה 5%
3 כפות אבקת קורנפלור
1 סוכר וניל
1 חבילה אבקת פודינג אינסטנט וניל
1 שמנת רגילה
1 שמנת לקצפת
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-200 מעלות צלסיוס
להפריד ביצים לחלמונים וחלבונים. להכין קצף יציב מ 5 חלבונים +3/4 כוס סוכר.
לערבב במעבל את 5 החלמונים +1/2 כוס סוכר +גבינה +שמנת + אינסטנט פודינג +קורנפלור + וסוכר וניל , לתערובת אחידה. לקפל את הקצף לתערובת בעדינות ביד.
אפיה:
10 דקות ב 200 מעלות , להוריד ל-180 מעלות ולאפות 1+1/4 שעות . לכבות את החמום בתנור ולא לפתוח אותו עוד שעה אחת! (ע"י כך העוגה תתקרר לאט ולא תשקע.)
צפוי העוגה:
להכין קצפת מן השמנת המתוקה+2 כפות אבקת סוכר ולצפות את העוגה אחרי שהתקררה.
לאכסן במקרר ליממה ולהגיש קר למחרת.
מגיש: amitsur
מקור: שרה אוליאל
שתף את המתכון