חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם דבש, חמדה - * מתכון מהפורום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brלמי שממש מתעקש לחבר את ראש השנה עם שבועות... brהמתכון הועתק ממגזין 'שף' של לפני כמה שנים br br
עוגת גבינה עם דבש, חמדה - * מתכון מהפורום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brלמי שממש מתעקש לחבר את ראש השנה עם שבועות... brהמתכון הועתק ממגזין 'שף' של לפני כמה שנים br br
הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם חמאה
רבע כוס סוכר
1 כוס קמח
למלית:
1 ק"ג גבינת שמנת (וואו, שלא תעיזו. 5% מספיק...)
חצי כוס שמנת חמוצה
3/4 כוס דבש
4 ביצים
קליפה מגורדת מלימון אחד
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים בהפסקות (פולסים) עד שנוצרים פירורים
משמנים תבנית קפיץ עגולה מספר 26
שופכים לתוכה את הפירורים ומהדקים לתחתית ולדפנות
מאחסנים במקרר כחצי שעה
מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות)
אופים את תחתית הבצק כ - 20 דקות, עד שמזהיב
מצננים ומביאים לטמפרטורת החדר
מנמיכים את התנור ל - 150 מעלות
מכינים את המלית:
מקציפים את הגבינה והשמנת במהירות נמוכה עד שנוצר מרקם חלק
מוסיפים את הדבש והביצים, קליפת הלימון והוניל
ממשיכים להקציף עד שנוצר מרקם אחיד
יוצקים את המלית על הקלתית האפויה, ואופים בחום של 150 מעלות כ-45דקות, עד שהמלית מתייצבת
מכבים את התנור, פותחים קצת את הדלת, ומשאירים את העוגה להתקרר בתנור למשך שעתיים
אח"כ מכסים את העוגה, ושומרים במקרר למשך לילה.
למחרת, משחררים את העוגה מתבנית הקפיץ, מקשטים אותה בפירות העונה, ומגישים.
מגיש: tehilavr
מקור:
שתף את המתכון