הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית:
80 גר' מרגרינה
2 כפות סוכר
מיץ מתפוז אחד (לחילופין אפשר חלמון ביצה)
כוס קמח תופח
למילוי:
600 גר' גבינה לבנה (500 גר' גבינה+1 שמנת)
1/2 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון
2 כפות קמח רגיל
1/2 כוס חלב
2 חלמונים
1 כף תמצית וניל
לקישוט:
2 חלבונים + 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
לתחתית:
מערבבים את כל החומרים לשים לבצק ומרפדים תבנית
למילוי:
מערבבים את כל החומרים ושופכים על הבצק
לקישוט:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, שופכים על העוגה כ-10 דקות לפני סוף האפיה .
אפיה בחום בינוני כ- 35 דקות .
+ 5-10 דקות נוספות אפיה בחום נמוך עם הציפוי קצף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
