חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם פירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת נפלאה, עם טעם וניחוח של לימון - אפשר להוריד אותו למי שלא אוהב כדאי להכין יום לפני ההגשה ניתן להעלות את כמות הסוכר לפי הטעם
עוגת גבינה עם פירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת נפלאה, עם טעם וניחוח של לימון - אפשר להוריד אותו למי שלא אוהב כדאי להכין יום לפני ההגשה ניתן להעלות את כמות הסוכר לפי הטעם
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1/2 1 כוסות קמח
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת
100 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס סוכר
מילוי:
3 חבילות גבינה לבנה (סה"כ 750 גרם)
1 שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מיץ מלימון אחד
1 שקית ג'לטין מומס בחצי כוס מים
אופן ההכנה
1. לשים את כל חומרי הבצק. מרדדים 2/3 על תבנית 26 ואת השאר על תבנית אחרת .
2. אופים עד הבצק זהוב.
3. מערבבים את כל חומרי המילוי - את הג'לטין מוסיפים אחרון.
4. יוצקים את המילוי על הבצק האפוי שבתבנית.
5. מפוררים את שאר הבצק האפוי ומפזרים על העוגה את הפירורים.
6. שומרים במקרר לפחות 6 שעות.
מגיש: נסיכה
מקור:
שתף את המתכון