חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה פולנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה פולנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים מופרדות
100 גר´ (2/3 כוס) סוכר
2 שקיות סוכר וניל
שמינית כפית מלח
750 גר´ גבינה לבנה פשוטה (אני השתמשתי במיוחדת לאפיה) בלי המים למעלה.
מכל שמנת חמוצה
2 כפות שמן
4 כפות (40 גר´) ו4 כפות אינסטנט פודינג וניל או {אם רוצים עוגה יציבה יותר) - 6 כפות מכל אחד.
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר, סוכר וניל וקצת מלח לקצף חזק.
מערבבים את שאר החומרים במטרפה ידנית.
מערבבים את שתי התערובות.
מכניסים לתנור ריק בחום של 125 מעלות סיר עם מים רותחים או תבנית שקוטרה קטן מקוטר התבנית של העוגה (היא ממליצה לשים תבנית קפיצית) ועליו ממש שמים את עוגת הגבינה.
אחרי שעה מגבירים את החום ל200 מעלות ואופים עוד 7 - 10 דקות להזהבת העוגה.
העוגה מכונה כשהיא קפיצית וגמישה במרכזה, אבל לא נוזלית. כל תנור הוא שונה, ולכן כדאי לבדוק.
מוציאים מייד עם תום האפייה. העוגה קצת נופלת, אבל לא נורא.
אוכלים רק אחרי שהיית לילה במקרר.
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון