הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
200 גרם חמאה
¼2 כוסות קמח
½ כפית אפייה
שמנת מתוקה 750 מ"ל
2/3 כוס סוכר
250 גרם גבינת שמנת ט.טבעי
500 גרם גבינה 9 אחוז
הוספת טעמים:ברנדי או וניל אמיתי/גרידת לימון
אופן ההכנה
מפרידים 4 ביצים מקציפים חלבונים עם 2/3 סוכר מוסיפים את החמאה והקמח+אפייה לשים לבצק
2/3 מהבצק מרדדים ושמים בתבנית 26 ואופים 15 דקות את השליש הנותר שמים מרודד בתבנית נפרדת ואופים לזהוב כשמתקרר לאחר האפייה מפוררים אותו בשקית עם פטיש
מקציפים את השמנת המתוקה עם 2/3 כוס סוכר מוסיפים את הגבינת שמנת ואת גבינת 9 אחוז מאחדים לתערובת אחת ושמים על הבצק האפוי בתבנית ומעל מפוררים ומפזרים את פירורי הבצק הנותר מכסים ברדיד אלומינוים ושמים במקרר לחצי יממה לפחות....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
