חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה פירורים(ליהי לפיד)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ליהי לפיד שבועות 2007 מתכון מקונדיטוריית בן עמי
עוגת גבינה פירורים(ליהי לפיד)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ליהי לפיד שבועות 2007 מתכון מקונדיטוריית בן עמי
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
200 גרם חמאה
¼2 כוסות קמח
½ כפית אפייה
שמנת מתוקה 750 מ"ל
2/3 כוס סוכר
250 גרם גבינת שמנת ט.טבעי
500 גרם גבינה 9 אחוז
הוספת טעמים:ברנדי או וניל אמיתי/גרידת לימון
אופן ההכנה
מפרידים 4 ביצים מקציפים חלבונים עם 2/3 סוכר מוסיפים את החמאה והקמח+אפייה לשים לבצק
2/3 מהבצק מרדדים ושמים בתבנית 26 ואופים 15 דקות את השליש הנותר שמים מרודד בתבנית נפרדת ואופים לזהוב כשמתקרר לאחר האפייה מפוררים אותו בשקית עם פטיש
מקציפים את השמנת המתוקה עם 2/3 כוס סוכר מוסיפים את הגבינת שמנת ואת גבינת 9 אחוז מאחדים לתערובת אחת ושמים על הבצק האפוי בתבנית ומעל מפוררים ומפזרים את פירורי הבצק הנותר מכסים ברדיד אלומינוים ושמים במקרר לחצי יממה לפחות....
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון