הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
½1 כוסות סוכר
גביע שמנת חמוצה
750 גר' גבינה לבנה 5%
4 כפות קורנפלור
אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צלסיוס )
מקציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר.
מערבבים 5 חלמונים עם שמנת , 750 גר' גבינה לבנה , 4 כפות קורנפלור, 3 כפות פודינג וניל ו-3/4 כוס סוכר (ניתן להוריד מכמות הסוכר אם לא אוהבים מתוק ).
עוטפים את התערובת עם הקצף עד קבלת מרקם אחיד.
מכניסים התערובת לתבנית עגולה 26 ס"מ, ואופים - 7-8 דקות. מנמיכים הטמפרטורה עד 150 מעלות צלסיוס, ואופים עוד 45 דקות. (רצוי לשים בתנור תבנית נוספת עם מים כדי שהעוגה לא תיפול)
מצננים באטיות.
כאשר העוגה קרה - מקציפים שמנת מתוקה עם שארית הפודינג ו-1/2 כוס חלב ומצפים את העוגה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: דנית
שתף את המתכון
