חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה קלה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קלה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
½1 כוסות סוכר
גביע שמנת חמוצה
750 גר' גבינה לבנה 5%
4 כפות קורנפלור
אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צלסיוס )
מקציפים 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר.
מערבבים 5 חלמונים עם שמנת , 750 גר' גבינה לבנה , 4 כפות קורנפלור, 3 כפות פודינג וניל ו-3/4 כוס סוכר (ניתן להוריד מכמות הסוכר אם לא אוהבים מתוק ).
עוטפים את התערובת עם הקצף עד קבלת מרקם אחיד.
מכניסים התערובת לתבנית עגולה 26 ס"מ, ואופים - 7-8 דקות. מנמיכים הטמפרטורה עד 150 מעלות צלסיוס, ואופים עוד 45 דקות. (רצוי לשים בתנור תבנית נוספת עם מים כדי שהעוגה לא תיפול)
מצננים באטיות.
כאשר העוגה קרה - מקציפים שמנת מתוקה עם שארית הפודינג ו-1/2 כוס חלב ומצפים את העוגה.
בתיאבון.
מגיש: עינתוש
מקור: דנית
שתף את המתכון