חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה קלה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קלה וטעימה מופחתת קלוריות באופן יחסי brמוצלחת מאד לחובבי עוגות גבינה
עוגת גבינה קלה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קלה וטעימה מופחתת קלוריות באופן יחסי brמוצלחת מאד לחובבי עוגות גבינה
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
4 כפות קורנפלור
4 כפות לבן
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
½ כוס סוכר
750 גרם גבינה 5%
לציפוי:
מיכל שמנת מתוקה
כוס חלב
2 כפות סוכר
מה שנותר בשקית האינסטנט פודינג
כלים:
תבנית בקוטר 26 ס"מ.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
מערבבים בנפרד את יתר החומרים ומצרפים לקצף בתנועות עטיפה.
יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לכ-45 דקות (180°c) .
לאחר שהעוגה קרה מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג, החלב והסוכר
ומצפים את העוגה הקרה.
מעבירים למקרר למס' שעות להתייצבות.
בתאבון!
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון