הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
4 כפות קורנפלור
4 כפות לבן
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
½ כוס סוכר
750 גרם גבינה 5%
לציפוי:
מיכל שמנת מתוקה
כוס חלב
2 כפות סוכר
מה שנותר בשקית האינסטנט פודינג
כלים:
תבנית בקוטר 26 ס"מ.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
מערבבים בנפרד את יתר החומרים ומצרפים לקצף בתנועות עטיפה.
יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לכ-45 דקות (180°c) .
לאחר שהעוגה קרה מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג, החלב והסוכר
ומצפים את העוגה הקרה.
מעבירים למקרר למס' שעות להתייצבות.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
