הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
2 ביצים
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/4 כוס תפוזים
3/4 כוס קמח תופח
גבינה:
1/2קילו גבינה רכה 9%
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 שמנת מתוקה
1 שקית ג'לטין
ריבת אוכמניות
אופן ההכנה
את מרכיבי הבצק יש ללוש ביד ולרפד תבנית עגולה (בקוטר סטנדרטי26) ומשומנת. לאפות בחום בינוני בתנור שחומם מראש עד לקבלת צבע זהוב.
להוציא ולצנן בטמפרטורת החדר.
לערבב היטב את מרכיבי הגבינה ולאחר מכן להוסיף בעדינות שקית ג'לטין שהומסה ברבע כוס מים חמים.
בינתיים להקציף שתי שמנות מתוקות עד לקבלת קצף חזק.
להוסיף לתערובת הגבינה והג'לטין.
לאחר שהבצק הצטנן מעט, למרוח את תערובת הגבינה והקצפת על הבצק ולהכניס למקרר למספר שעות עד לילה.
את ריבת האוכמניות יש לערבב עם מעט ג'לטין שהומס במעט מים חמים
יום למחרת לצקת את האוכמניות על הבצק והגבינה שהוצאו מהמקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
