חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה [רותם ]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה טעימה וגבוהה brנאפית אצלי בשבועות ממולצת בחם br
עוגת גבינה [רותם ]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה טעימה וגבוהה brנאפית אצלי בשבועות ממולצת בחם br
הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס העוגה פריך:
-----------------
4 כפות קמח אוסם
1 ביצה
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
רבע מרגרינה רכה.
לתערובת הגבינה:
----------------
2 כפות קמח אוסם
2 גביעי גבינה לבנה 5%
5 חלמונים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
להקצפה:5 חלבונים+חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבסיס לבצק ולהניח בתבנית אפייה עגולה ולשטח עם הידיים על כל שטח התבנית ולאפות 10 דקות בחום בנוני (180 מעלות)עד לגוון חום צהבהב .להוציא ולשים בצד
לערבב את כל חומרי המלית ולהקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוסיף לתערובת
בתנועות קיפול .
לשפוך את התערובת על הבצק האפויו לאפות בתנור בחום גבוה 200-250 מעלות למשך
7 דקות ואחרי כן להוריד את החום ל-160 מעלות למשך שעה.
חשוב מאד לא לפתוח את התנור במשך האפייה ולא להוציא את העוגה מהתנור אלא להשאירה בתנור עד שהיא כבר קרה. ב ה צ ל ח ה !
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון