הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס העוגה פריך:
-----------------
4 כפות קמח אוסם
1 ביצה
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
רבע מרגרינה רכה.
לתערובת הגבינה:
----------------
2 כפות קמח אוסם
2 גביעי גבינה לבנה 5%
5 חלמונים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
להקצפה:5 חלבונים+חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבסיס לבצק ולהניח בתבנית אפייה עגולה ולשטח עם הידיים על כל שטח התבנית ולאפות 10 דקות בחום בנוני (180 מעלות)עד לגוון חום צהבהב .להוציא ולשים בצד
לערבב את כל חומרי המלית ולהקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוסיף לתערובת
בתנועות קיפול .
לשפוך את התערובת על הבצק האפויו לאפות בתנור בחום גבוה 200-250 מעלות למשך
7 דקות ואחרי כן להוריד את החום ל-160 מעלות למשך שעה.
חשוב מאד לא לפתוח את התנור במשך האפייה ולא להוציא את העוגה מהתנור אלא להשאירה בתנור עד שהיא כבר קרה. ב ה צ ל ח ה !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
