חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
תערובת 1:
2 מיכלים גבינה 9%
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט וניל
4 חלמונים
½ כוס סוכר
תערובת 2:
4 חלבונים
¼ כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים של תערובת מס' 1 במערבל במהירות נמוכה או במטרף יד.
מקציפים חלבונים עם ¼ כוס סוכר.
מאחדים את התערובות ואופים ב-180 מעלות עד שהעוגה מזהיבה. מוציאים ומצננים.
מקציפים היטב 2 שמנת מתוקה עם מה שנותר בחבילת האינסטנט וניל ו-5 כפיות סוכר.
מורחים את הקרם על העוגה.
הערות:
אפשר להחליף את הגבינה ב-5% או לערבב 5% ו-9%
לאפות את העוגה בתוך תבנית מלאה מים עד לחצי הגובה כדי למנוע סדקים.
אפשר גם בלי ציפוי השמנת. למעשה, העוגה נטרפת עוד לפני שמספיקים לצפות.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון